Nieuwe Concept-tekening Plopsaqua

Foto: Plopsa

Op de plops facebookpagina werd er vandaag een nieuwe concept-tekening, voorgesteld. Deze moet de geïntereseerde plopsa-fans een idee geven hoe het gloednieuwe zwembad er tegen eind 2014, begin 2015 eruit zal zien. Zoals al eerder gezegd zal het zwembad gethematiseerd worden in de wereld van Wickie de Vicking. Plopsa zal veel geld investeren in bijkomende effecten, zoals onderandere smeltend sneeuw. Zoals altijd bij plopsa, zorgen ze voor een totaal-aanbod! Zo zullen de allerkleinsten, maar ook de allergrootsten van harte welkom zijn in " plopsaqua ". Er zullen peuter & kleuterbanen zijn, maar ook een buiten bad, een Lazy-river, en een 4-tal glijbanen, waaronder 1 Spectaculaire glijbaan! Wij kunnen alvast niet wachten om alles uit te testen, maar wij zullen net zoals jullie ook nog een jaarte geduld moeten hebben....