De attractie "Pirana" krijgt een grote renovatie

Zoals ieder jaar is de waterbaan "Pirana" gesloten in het Nederlandse pretpark de Efteling voor een onderhuidsbeurt, maar deze winter blijft deze minstens gesloten tot 30 april. Tijdens deze grondige renovatie zal onderandere de baan gedeeltelijk opnieuw heraangelegd worden en vernieuwd worden. Het wordt duidelijk dat de efteling dit jaar het geld investeerd in grondige renovaties, want behalve "Pirana" krijgt ook de populaire attractie "Droomvlucht" een grondige opknapbeurt. Meer nieuws binnenkort..

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Elise Vandam (dinsdag, 05 november 2013 17:39)

    Nog een reden om volgend jaar eens naar de Efteling te gaan!

  • #2

    Michael Debacker (dinsdag, 05 november 2013 17:42)

    Dat is goed nieuws! Ik hoop dat deze attractie wel even plezant (en nat) blijft..