(Afbraak)werken gestart "Viktor's Race"

De voorbije week ging de achtbaan "Viktor's Race" in plopsaland de Panne in winter-onderhoud, maar zoals als eerder bekend was gemaakt zal deze achtbaan een totale make-over krijgen. De voorbije week zijn de eerste werken al begonnen, met het weghalen van de baandelen! Veel mensen zijn opgelucht dat ze vanaf volgend jaar een comfortabel ritje zullen kunnen maken op deze hele leuke achtbaan, maar het is weer een stukje nostalgie dat verdwijnt uit het grootste pretpark van België.. 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Elise Vandam (zaterdag, 09 november 2013 13:49)

    Inderdaad een stukje nostalgie dat verdwijnt Maar het wordt zowiezo een goeie verbetering (voor mijn gat)

  • #2

    Tamara van Robaeys (zaterdag, 09 november 2013 15:38)

    Tja, de tijd staat niet stil