Bouw Wickieland (Fase 2) gestart

De voorbije week werden de eerste voorbereidingen uitgevoerd, voor de verdere bouw van Wickieland in plopsaland De Panne. In het voorjaar van 2014 zou de al reeds geplaatste waterattractie "Wickie the battle" een stationgebouw krijgen, ook zou er nog een winkel gebouwt worden in Wickieland....

Tijdens de voorbereidingen van de voorbije week, werden onder andere de klinkers in en rond de voormalige wachtrij van "Wickie the Battle" en naast de "Vicking Grill"verwijderd. De poncho-automaat die in de buurt van de nieuwe waterattractie stond is ook uit straatbeeld verdwenen. Om de werken beter te kunnen uitvoeren werd het water uit de attractie gepompt en  de schepen werden verderop in het vaarparcours tijdelijk geparkeerd. Voor de mensen die de voorbije zomer in plopsaland de panne zijn geweest, zullen wel gemerkt hebben dat je door de tijdelijke wachtrij van "Wickie the Batlle", ook al flink nat kon worden vooraleer je de attractie instapte. Vanaf volgend seizoen zal de wachtrij dus een flink stuk groter en minder nat worden, het station word gethematiseerd in de typische stijl van Wickieland.

 

Naast deze wachtrij word er ook een nieuwe winkel gebouwd, en opent ook volgend pretparkseizoen. Deze winkel zal ook gethematiseerd worden in de wonderlijke wereld van Wickie! Deze winkel zal te vinden zijn naast het recent gebouwde restaurant "Vicking Grill".  Hieronder vind u de eerste foto's van de voorbereidingen, deze zijn genomen door de "plopsafansite". U zult geregelt nieuwe bouwfoto's kunnen ontdekken in ons fotoalbum. Onze foto-albums, kunt u vinden onder de knop: "Media".

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Michael Debacker (dinsdag, 19 november 2013 19:10)

    Ze zitten daar ook niet stil... Plopsaqua, Viktors Race, Wickieland, en binnenkort ook nog het plopsahotel!!

  • #2

    pretparkfansite (dinsdag, 19 november 2013 19:11)

    Inderdaad, het wordt de komende maanden heel druk in plopsaland!