Werken in Holiday-Park gestart

Vele pretparken hebben enkele weken geleden hun park gesloten voor de winterstop. En zoals gewoonlijk bouwen de pretparken er op los, om volgend seizoen uit te pakken met een nieuwigheid, ook in Holiday-Park zullen er enkele nieuwigheden opduiken....

In Holiday-Park zal er volgend seizoen een spectaculaire gelanceerde achtbaan komen te staan met een daarbij horende nieuwe zone. Om deze nieuwe zone te kunnen realiseren moest er een andere achtbaan (Super Vortex) verdwijnen uit het duitse pretpark. In 3 weken tijd is er (bijna) niet meer te zien dat er op de plaats vroeger nog een achtbaan heeft gestaan. Over enkele maanden zal daar zoals al eerder vermeld een nieuwe spectaculaire gelanceerde achtbaan komen te staan, deze achtbaan zal zeer uniek zijn, en dus hoogstwaarschijnlijk heel aantrekkelijk zijn voor de achtbaanfans. Deze coaster is een kopie van de achtbaan die je kan zien op linkerstaande foto.

 

Ook wat verderop in het park wordt er nog een andere zone getransformeerd in de wondelijke wereld van Wickie the Vicking. De "boomstamrivier" werd de voorbije weken al gedeeltelijk getransformeer in de bekende stijl van Wickie de Vicking, vooral opvallend door de talrijke felle kleurtjes die de gebouwen in deze zone krijgen. Ook werden de eerste beelden uit de serie van Wickie op hun plaats gezet in en rond deze water-attractie.

 

Bekijk alle bouwfoto's en klik bovenaan deze website op: "Media"

Reactie schrijven

Commentaren: 0