Attractiepark Slagharen bouwt overdekt deel

Attractiepark Slagharen krijgt een overdekt gedeelte. Dat maakte de directrice Angelique Klar bekend bij de aftrap van het winterseizoen. Op deze manier hoopt het pretpark ook bij minder goed weer bezoekers te lokken naar het park. Bij de start van het pretparkseizoen 2015 zal de nieuwbouw klaar moeten zijn en openen..

De directrice Angelique Klar vindt dat het pretpark nu nog te kwetsbaar is op regenachtige dagen. Het park heeft al reeds 2 overdekte theaters, waaronder het Circustheater. Maar die hebben niet genoeg capaciteit om bij regen alle bezoekers van het park op te vangen. Daarnaast is het nu nog zo dat bij regenweer veel dagjesmensen Plopsa Indoor Coevorden verkiezen boven Slagharen. Bij mooi weer lokt Attractiepark Slagharen dan weer meer bezoekers dan Plopsa Indoor. Met een overdekt deel, wil het nederlandse pretpark bij alle weertypes aantrekkelijk zijn voor z'n bezoekers. Het is nog even wachten op de nieuwbouw. Volgend jaar wordt eerst geïnvesteerd in de verblijfsaccommodaties. Daarna wordt er gewerkt aan een overdekt gedeelte, dat in 2015 klaar moet zijn. De directie van het Attractiepark wil nog geen concrete informatie kwijt over hoe het overdekte gedeelte eruit zal zien. Maar in ieder geval wordt het niet iets dat vergelijkbaar is met de bestaande theaters in Slagharen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Michael Debacker (zondag, 01 december 2013 15:56)

    Misschien moeten we dan toch nog eens een bezoekje brengen in 2015...