Baandelen coaster Holidaypark onderweg

Via de facebookpagina van Holidaypark werd deze middag bekend gemaakt dat de eerste baandelen voor de nieuwe coaster onderweg zijn. De nieuwe coaster met de bijhorende zone in Holidaypark opent in het voorjaar van 2014..

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Richard Van de Ketetrij (dinsdag, 03 december 2013 23:38)

  Waar kan ik meer lezen over deze nieuwe achtbaan!!

 • #2

  pretparkfansite (dinsdag, 03 december 2013 23:39)

  p onze website kun je een uitgebreid artikeltje vinden van deze nieuwe sensatie achtbaan.

  De sensatie-achtbaan telt veel elementen, je wordt door een katapult gelanceert , Voorwaarts & achterwaards, veel coole wendingen, extreme verticale druppels en adembenemende loopings. Je geniet van het uitzicht tot op een zekere hoogtepunt, daarna vlieg je tegen snelheden van 100km/h doorheen deze achtbaan. Ongeveer 8 miljoen euro worden geïnvesteerd in dit gloednieuwe achtbaan. De achtbaan is een kopie van z'n zusje in California park. (zie foto ).

  Enkele cijfers:
  Snelheid: 100km/h
  Hoogte: 50m
  Kostprijs: 8 milioen euro
  3.5 G-kracht
  Maker: Premier Rides

 • #3

  Richard Van de Ketterij (dinsdag, 03 december 2013 23:41)

  Wow..! super bedankt! ga er zeker naar kijken