Mayafestival in Plopsaland

Deze avond werd door plopsa bekend gemaakt dat er gewerkt wordt aan een nieuw evenement in Plopsaland De Panne. Naast een nieuwe parkshow, komt er ook een speciaal evenement rond het populaire figuurtje Maya de Bij...


Deze avond werd door plopsa bekend gemaakt dat er momenteel gewerkt wordt aan een nieuw evenement voor 2014. Naast een gloednieuwe parkshow, komt er ook een speciaal evenement rond het populaire studio 100 figuurtje "Maya de Bij" . Het nieuwe evenment wordt momenteel nog uitgewerkt met als werknaam: "Mayafestival". Een tiental jaren geleden verdwenen de bij'tjes van Melipark, maar nu komen er opnieuw bij'tjes met een moderener jasje het pretpark veroveren. De jonge Mayafans waren razend enthousiast toen het nieuws over de nieuwe parkshow van Maya in plopsaland bekend werd gemaakt. We zijn benieuwd hoe de Mayafans deze keer zullen reageren, als ze te horen krijgen dat Maya een eigen evenement krijgt in Plopsaland! 

 

*Meer informatie over dit evenement volgt snel.

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Elise Vandam (zaterdag, 28 december 2013 22:46)

  Morgen het nieuws vertellen aan onze kleine spruiten, benieuwd naar hun reacties :p

 • #2

  Benjamin (zaterdag, 28 december 2013 22:56)

  Heel leuk nieuws (voor de kleinere fans)! Dat zal weer heel wat extra bezoekers opleveren voor Plopsaland..

 • #3

  Sebastien Momerency (zondag, 29 december 2013 12:55)

  Het gaat om een klein evenement in Mayaland tijdens de krokusvakantie. Dus geen evenement in plopsaland zelf, gezien het hele park niet open is.