Record aantal bezoekers Europapark

Het duitse pretpark Europapark kreeg afgelopen jaar zo'n 4.9 miloen bezoekers over de vloer. Met deze cijfers in Europapark het meest bezochte pretpark in Duitsland...


Het duitse pretpark Europapark kreeg afgelopen jaar zo'n 4.9 miloen bezoekers over de vloer. Met deze cijfers in Europapark het meest bezochte pretpark in Duitsland. En zelfs het meest bezochte seizoenspretpark ter wereld. Ook tijdens het winterseizoen verpulverde het park zijn records: 500.000 bezoekers in 6 weken. 

 

Of Europapark met deze uitstekende cijfers Disneyland Paris voorbijsteekt is nog een vraag. In 2012 ontving Disneyland 4.8 milioen bezoekers, hoeveel er dit het afgelopen jaar waren, is nog niet bekend. Als Europapark meer bezoeker over de vloer kreeg dan Disneyland, wordt Europapark het meest bezochte pretpark in Europa.

Reactie schrijven

Commentaren: 0