Revolution Bobbejaanland vernieuwd

De vele geruchten die de afgelopen maanden werden verspreid, werden vandaag bevestigd door Bobbejaanland op hun facebookpagina.. De bekende, 25 jaar oude achtbaan "Revolution" in Bobbejaanland wordt deze winter...


Het lijkt een nieuwe trend te worden, nadat de efteling 2 grote attracties en Walibi Belgium een grote attractie opknapt, heeft ook "het plezantste land" de smaak te pakken.. De vele geruchten die de voorbije maanden werden verspreid door de "social media", werden vandaag bevestigd door Bobbejaanland op facebook. Eén van de pronkstukken uit bobbejaanland, namelijk de achtbaan "Revolution" wordt momenteel onder handen genomen. Voor z'n 25ste verjaardag wordt deze achtbaan vernieuwd. Meer informatie werd nog niet bekend gemaakt. Zodra er nieuwe informatie wordt bekend gemaakt, kunt u het bij ons lezen via deze website of via onze facebook-pagina. 

 

Een ritje in "Revolution" wordt plezanter dan ooit werd er door Bobbejaanland verteld.. 

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Benjamin (donderdag, 02 januari 2014 21:03)

  Heel tof begin van 2014!! Hopelijk investeerd BBJL er genoeg geld in, om terug het magische gevoel te krijgen van vroeger.. :) Het zou fantastisch zijn om nog eens een ritje te kunnen meemaken in revolution, met het zelfde gevoel als toen ik klein was! :)

 • #2

  John (donderdag, 02 januari 2014 21:19)

  Ben benieuwd! Misschien dan toch nog eens een bezoekje brengen aan Bobbejaanland in 2014...

 • #3

  Mathijske (donderdag, 02 januari 2014 21:52)

  Hele mooie achtbaan, benieuwd wat ze zullen veranderen/verbeteren..

 • #4

  nathan (donderdag, 02 januari 2014 22:18)

  Ben wel benieuwd!! De vroegere revolution was stukken beter dan die dat er nu is, maar hoe ze het nu in het huidige thema gaan opknappen... misschien toch volgend jaar maar eens gaan kijken!