Bezoekers Plopsa Indoor Coevorden

Ook in het nederlandse plopsa-park "Plopsa Indoor Coevorden", blikt men tevreden terug op de afgelopen kerstvakantie. Het indoorpretpark kreeg de voorbije twee weken 24.000 bezoekers over de vloer...


Ook in het nederlandse plopsa-park "Plopsa Indoor Coevorden", blikt men tevreden terug op de afgelopen kerstvakantie. Het indoorpretpark kreeg de voorbije twee weken 24.000 bezoekers over de vloer. Dat is een stijging van 7% in vergelijking met de kerstvakantie van 2012. 

 

Gisteren werden ook de mooie cijfers uit de belgische plopsa-parken bekend gemaakt, zo kreeg plopsaland de voorbije kerstvakantie een stijging van 53% in vergelijking met de kerstvakantie van vorig jaar.

 

Ondanks de bezoekersstijging van 7%, haalt "Plopsa Indoor Hasselt" een pak minder bezoekers dan het zusterpark in Hasselt. De voorbije vakantie noteerde Plopsa Indoor Hasselt 11.000 bezoekers meer dan Coevorden: 35.000 versuz 24.000.

Reactie schrijven

Commentaren: 0