Naam voor nieuwe achtbaan bekend.

Over enkele maanden opent er in het duitse pretpark "Heidepark" een volledig nieuwe Wingcoaster. De achtbaanconstructie staat al enkele weken volledig ter plaatse, ook werden al enkele testritten uitgevoerd. De naam werd enkele dagen geleden bekend gemaakt...


Over enkele maanden opent er in het duitse pretpark "Heidepark" een nieuwe wingcoaster. De achtbaan staat er al enkele weken ter plaatse, er werden ook al enkele testritten uitgevoerd! Momenteel wordt er nog volop gewerkt aan de decoratie in en rond de attractie. 

 

De afgelopen week werd de naam van de achtbaan bekend gemaakt, het park koos voor de naam: "Flug der Damonen". Deze naam werd gebaseerd op het themagebied waar de nieuwe achtbaan in werd gebouwd. Deze achbaan vervangt een "Logflumes" attractie (Boomstamrivier). Voordat de achtbaan kan openen, wordt er nog volop gewerkt aan de gebouwen, decoratie, beplanting rond de nieuwe attractie. Over enkele maanden mag deze achtbaan z'n eerste bezoekers ontvangen. 

 

Enkele cijfers van de achtbaan:

 • 40 meter hoog
 • 722 meter lang
 • Topsnelheid 100km/h

 

Alle foto's van deze nieuwe achtbaan: Klik hier

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  John (vrijdag, 10 januari 2014 22:14)

  Voor mij maakt die naam niks uit! Als de achtbaan maar goed is!! :D

 • #2

  Benjamin (vrijdag, 10 januari 2014 22:33)

  Ziet er allemaal fantastisch uit! Ik hoop dat het ritje in de nieuwe achtbaan even spectaculair wordt, zoals ze eruit ziet!