Plopsa Coo wil uitbreiden

Het Waalse Plopsa pretpark wil de komende jaren uitbreiden, maar heeft momenteel de maximale capaciteit bereikt. Waardoor meer attracties op de huidige parkoppervlakte haast onmogelijk is geworden...


www.eropuitinlimburg.com

Volgens Samia Moujane van Plopsa Coo, is het momenteel erg moeilijk om nog nog nieuwe attracties toe te voegen in het park. Daarom bekijkt het waalse plopsa pretpark momenteel een mogelijkheid om de beschikbare oppervlakte uit te breiden op de omliggende gronden. In afwachting van een eventuele park vergroting, wil plopsa Coo de komende maanden/jaren vooral investeren in de verbetering van het comfort op het huidige terrein. Momenteel werkt Plopsa Coo aan het verbeteren van de wachtrijen: die men namelijk wil overdekken, legt men verschillende paden opnieuw aan en doet men het nodige onderhoud. Enkele weken geleden werd er al bekend gemaakt dat de achtbaan achterin het park ook getransformeerd wordt in de wonderlijke wereld rond Wickie de Vicking. Dat is de 2de achtbaan in plopsa Coo, dat een Wickie-outfit krijgt.. 

 

Het dierenpark bij plopsa Coo wordt ook aangepakt. Samen met het bedrijf "Wildpark", wil men voor elke diersoort een afzonderlijk gebied creëren. Op die manier hoopt men de zichtbaarheid van de dieren te vergroten, zodat de bezoekers meer dieren kunnen spotten tijdens hun rit daar het park. 

 

Welk soort attractie zou u nog graag in plopsa Coo zien verschijnen?

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Michael Dox (zaterdag, 11 januari 2014 19:52)

  Grote splash! :p

 • #2

  Benjamin (zaterdag, 11 januari 2014 19:53)

  Grote achtbaan sensationele achtbaan!! Met loopings, kurkentrekkers,...

 • #3

  Michael Debacker (zaterdag, 11 januari 2014 19:55)

  Rapid river! :D

 • #4

  Elise Vandam (zaterdag, 11 januari 2014 20:07)

  Attracties voor de kids!

 • #5

  Patrik (zondag, 10 april 2016 22:05)

  Er zijn zoveel ideeën: bvb een houten achtbaan met unieke elementen, verwerkt in het gebergte en aan de oever van de Amblève, of "It's a small world", maar dan een plopsa versie; een hindernissen parcours ipv dat labyrinth; surf rider coaster (dat is een baan in U vorm); of een familie lanceer coaster met moto's of jetski's ...