Nieuwe grote attractie Walibi Belgium

Het jaar 2016 lijkt een leuk jaar te worden voor de belgische pretparkfans! Want zowel Plopsaland de Panne en Walibi Belgium openen allebei in 2016 een grote spectaculaire attractie.. Over welk soort attractie het gaat, is nog niet bekend gemaakt...


Walibi Belgium is volop aan het structureren: eind december zette Walibi zeven werknemers op straat en stelde het pretpark een nieuw financieelplan voor, met dat plan moet het park zich voorbereiden op de pretparkwereld van morgen. Ook de nieuwe attracties horen daarbij. Volgens Parent is men nu reeds bezig met de voorbereidingen van een nieuwe grootse attractie die in 2016 zou moeten openen. Het ontwerpen en bouwen van deze attractie zou zo'n 18 tot 30 maanden kunnen duren. 

 

Momenteel buigt de directie van Walibi Belgium zich over 3 mogelijke attractie-projecten. Zeker is dat de attractie uniek, groots en spectaculair moet zijn! Walibi wil zich ook in 2016 opnieuw bewijzen.

 

Het jaar 2016 lijkt een heel leuk jaar te worden voor de belgische pretparkfans, want naast Walibi België, zal ook Plopsaland De panne in 2016 een grote attractie bouwen dat maakte plopsa enkele weken geleden bekend op de "Plopsafanday". 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    John (woensdag, 22 januari 2014 23:32)

    Ik zal al beginnen sparen, om in 2016 veel pretparkbezoekjes te kunnen doen! Met dit grote nieuws kunnen we van BBJ of BWP nog een attractie verwachten in 2016, want ook zij zullen alles in de strijd gooien om de bezoekers naar hun park te lokken! En bij de top van de pretparken in belgië te behoren! :)

  • #2

    Richard van de Ketterij (donderdag, 23 januari 2014 20:55)

    Leuk nieuws :)