4 nieuwe attracties voor Drievliet

Het nederlandse familiepark "Drievliet" in Den Haag pakt dit seizoen uit met 4 nieuwe attracties. Alsook een nieuwe spectaculaire animatiefilm in de CineMagic 5D. Drievliet kijkt ook al verder uit naar de toekomst...


Het nederlandse familiepark "Drievliet" in Den Haag pakt dit pretparkseizoen uit met 4 nieuwe attracties en een spectaculaire nieuwe animatiefilm in de CineMagic 5D. 

 

De nieuwe attracties komen te liggen in het thema-gebied de "Lol Atol", net voorbij de ingang van het pretpark, deze attracties zijn speciaal voor de allerkleinste bezoekers van het nederlandse park. Stap in de sleepbootjes en red de walvis, wie kan het hoogst springen op de duikeltuin, lekker hoog klimmen op de vuurtoren en veel plezier beleven met de springende hondjes op het strand. 

 

Naast deze 4 kinderattracties en de animatiefilm, plant het park ook tegen 2016 of 2017 uit te breiden met een overdekte hal waarin ondermeer een nieuwe achtbaan zal plaats vinden. Het attractieaanbod zal dus de komende jaren flink uitbreiden in het kleinere nederlandse pretpark. 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Elise Vandam (vrijdag, 24 januari 2014 22:02)

    Blijven investeren is de enige optie om te overleven in de harde pretparkwereld!

  • #2

    Michael Dox (vrijdag, 24 januari 2014 22:04)

    Ohlalala.... Wat wordt 2016 een heel leuk jaar voor de pretparkliefhebbers! Naast plopsaland, Walibi, gaat Drievliet nu ook fors investeren. :D