Sluiting Silbermine

In het duitse pretpark Phantasialand is de darkride Silbermine gesloten, omdat deze attractie binnenkort moet plaats maken voor een gloednieuwe attractie... 


Het duitse pretpark Phantasialand opent dit jaar z'n nieuwe waterattractie Chiapas. Beter bekend als de "Boomstammetjes".. Deze attractie is nog niet in gebruik, maar ondertussen denkt Phantasialand al aan de volgende nieuwigheid! Omdat het pretpark beperkt is in oppervlakte, moet er een oudere attractie verwijderd worden voor een nieuwe! Het park besloot op de darkride "Silbermine" en het bijhorende horecapunt Hacienda Don Pedro te sluiten. Welke nieuwe attractie we mogen verwachten is nog niet bekend gemaakt. 

 

Klik hier: Forum

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Elise Vandam (zaterdag, 01 februari 2014 19:34)

  Nog maar 1 keer in phantasialand geweest.. Kan mij deze niet meer direct herinneren.. Kzal even onride filmpje moeten bekijken op youtube om terug te blikken :) NOTALGIE !!!

 • #2

  dimitri (zondag, 02 februari 2014 10:26)

  dat is zoon route als bv fatamorgana in de efteling met even oude poppen ;-) niet echt wouw maar wel leuk om te weten dat dat één trein is door heel de atraktie zonde een opening er tussen dus veel capaciteit.

 • #3

  nathan (zondag, 02 februari 2014 12:36)

  Vind het niet echt jammer dat hij verdwijnt, is wel jammer voor de nostalgie maar phantasialand heeft al 3 andere darkrides en deze was ook niet heel spectaculair, ben wel benieuwd wat ze in de plaats gaan zetten