Tickets tot 14% duurder in 2014

De investeringsdrang teisterd ook het duitse pretpark Phantasialand. Daarom heeft het park een drastische beslissing genomen voor het volgende pretparkseizoen. Het park heeft namelijk beslist om zijn ticketprijzen drastisch te verhogen. Niet zo bijzonderlijk zul je denken, maar....

De investeringsdrang teisterd ook het duitse pretpark Phantasialand. Daarom heeft het park een drastische beslissing genomen voor het volgende pretparkseizoen. Het park heeft namelijk beslist om zijn ticketprijzen drastisch te verhogen. Niet zo bijzonderlijk zul je denken, maar een ticket voor volwassenen zal zo'n 5.50 euro meer kosten dan vorig jaar! In 2014 zal een toegangskaartje maar liefst 45 euro kosten. 

 

Nadat de nieuwe wildwaterbaan Chiapas vorig jaar niet geopend kon worden door vertagingen bij de bouw zal Phantasialand pas in 2014 deze attractie voorstellen aan het grote publiek. Het park zal ongetwijfeld uitpakken met een grootse reclamecampagne, mogelijk ook in België en Nederland.

Reactie schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  nathan gevaert (zaterdag, 08 februari 2014 13:18)

  Amai, das duur... ik ben dit jaar naar phantasialand geweest en ik vond het wel de moeite eerlijk gezegd, maar 45 euro is wel heel erg duur

 • #2

  Jlb Jan-b (zaterdag, 08 februari 2014)

  Lekker dan

 • #3

  Jeremy Poncheaux (zaterdag, 08 februari 2014 13:49)

  Das veel

 • #4

  Elise Vandam (zaterdag, 08 februari 2014 14:01)

  Das écht veell te duur!

 • #5

  G. De jong ( nederland) (zaterdag, 08 februari 2014 16:08)

  Ben ik blij dat we er toch 1 keer heen kunnen dit jaar, omdat we een efteling abonnement hebben.

 • #6

  Tante Truus (zaterdag, 08 februari 2014 16:10)

  Ok geen phantasialand meer dan liever n ander park