Aqualibi gratis voor Walibi-bezoekers

Op 5 april heropenen de poorten in Walibi Belgium opnieuw voor het 39ste pretparkseizoen. Het park pakt dit jaar niet uit met een nieuwe attractie, maar herstelt een attractie in ere. Vanaf dit jaar krijgen de bezoekers van Walibi Belgium opnieuw de kans om gratis Aqualibi te bezoeken...

Op 5 april heropenen de poorten in Walibi Belgium opnieuw voor het 39ste pretparkseizoen. Het park pakt dit jaar niet uit met een nieuwe attractie, maar herstelt een oude traditie in ere. Vanaf dit jaar krijgen de bezoekers van Walibi Belgium opnieuw de kans om gratis Aqualibi te bezoeken. Net zoals vroeger mag je 1 uur en 15 minuten gratis genieten van het zwemparadijs. De voorbije jaren moesten de walibibezoekers een supplement betalen om Aqualibi te mogen bezoeken.

 

Ticketprijzen Walibi


Walibi Belgium maakte zijn ticketprijzen bekend voor het nieuwe pretparkseizoen. De ticketprijzen steigen niet, maar het systeem met de leeftijden werd wel afgeschaft. Walibi bepaalt vanaf 2014 de ticketprijzen op basis van de lengte van een kind. Hiermee volgt het Waverse pretpark tal van andere belgische pretparken. Kinderen vanaf 1m40 betalen 35 euro, kinderen tussen 1m en 1m40 betalen voor een dagje walibi en 1h15 aqualibi 30 euro, kinderen kleiner dan 1 meter mogen gratis genieten van het pretpark en het aanliggende zwemparadijs.

 

 

Bron: Tientotzes.be

Reactie schrijven

Commentaren: 0