Renovatie restaurant "Het Witte Paard"

Ongeveer één week geleden is de Efteling begonnen met (opnieuw) een grote renovatie. Deze keer geen attractie maar een van de talrijke restaurants die in het nederlandse pretpark te vinden zijn...


Ongeveer één week geleden is de Efteling begonnen met (opnieuw) een grote renovatie. Deze keer geen attractie maar een van de talrijke restaurants die in het nederlandse pretpark te vinden zijn. Het restaurant dat momenteel onder handen wordt genomen heet "Het Witte Paard".

 

Restaurant Het Witte Paard heeft sinds vorige week maandag zijn deuren gesloten voor groot onderhoud. Naar schatting zal er zo'n 2 milioen euro geïnvesteerd worden om het restaurant te herinrichten en een goeie opknapbeurt te geven. De omgeving van het restaurant werd de voorbije week afgezet met de alreeds bekende bouwhekken, die al eerder verschenen bij de opknapbeurt van Droomvlucht en Pirana. Voor deze gelegenheid werd er extra informatie op deze bouwhekken geplaatst om de bezoeker in te lichten over de verbouwingen die "Het Witte Paard" momenteel krijgt.

 

De Efteling kwam nog niet naar buiten met concrete plannen, maar het lijkt erop dat het interieur van het restaurant onderhanden zal genomen worden. Zo zal er hoogstwaarschijnlijk een nieuwe houten vloer gelegd worden, omdat de voorgaande houten vloer al jaren aan vervanging toe was. Vermoedelijk zal ook de indeling van het Buffet veranderd worden, zodat bij grote drukte de rijen van het buffet, en de kassa elkaar niet meer moeten kruisen. Tevens gaat ook de volledige keuken tegen de vlakte, om er een nieuwe en modernere keuken in de plaats te installeren. 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0