Toverland opent een Greenscreen

Toverland opent over enkele dagen een greenscreen, dit magisch nieuwtje kun je terug vinden tegenover Aqua Snake en de Hara Kiri. Bij dit nieuwigheidje nemen de bezoekers plaats op een bezem. De computer bewerkt de foto, zodat het lijkt dat de bezoeker over Toverland heen vliegt op een bezem... 


Toverland opent over enkele dagen een greenscreen, dit magisch nieuwtje kun je terug vinden tegenover Aqua Snake en de Hara Kiri. Bij dit nieuwigheidje nemen de bezoekers plaats op een bezem. De computer bewerkt de foto, zodat het lijkt dat de bezoeker over Toverland heen vliegt op een bezem.

 

Aanstaande woensdag wordt de magische bezem verwacht in Toverland, en kunnen de eerste testen van start gaan. Als alle testen goed verlopen zullen de eerste bezoekers er volgende week al gebruik kunnen maken van deze (kleine) nieuwigheid. 

 

Greenscreen is een Techniek dat vooral gebruikt wordt binnen de wereld van film of fotografie. Hierbij wordt vooreerst een onderwerp gefilmpt of gefotografeert tegen een groene of blauwe achtergrond, daarna kan men met kleurfilters of computer deze achtergrond doorschijnend maken zodat de gefilmde personage of object voor een andere achtergrond geplaatst kan worden.

 

 

Bron: Tvlfansite 

Reactie schrijven

Commentaren: 0