Werken in Bellewaerde

Ook Bellewaerde opent over enkele maanden opnieuw haar deuren, maar ook terwijl het west-vlaamse pretpark de hele winter gesloten is, blijven mensen druk aan het werk in het park om nodige onderhoud te verichten...


Net zoals alle andere seizoensparken opent ook Bellewaerde over enkele maanden opnieuw haar deuren voor het grote publiek. Maar ondertussen, ook terwijl het West-Vlaamse pretpark de hele winter gesloten is, blijven mensen druk aan het werk in het park om nodige onderhoud en opknapwerken te verrichten.

 

Vandaag verschenen er enkele foto's vanuit Bellewaerde op de social media. Waardoor duidelijk werd dat onder andere het "Kidspark" in het belgische pretpark een flinke opknapbeurt krijgt! Het opvallendste is dat de muurtjes rond de vijvertjes in het kidspark, opnieuw worden gesculpteerd en ook een fris kleurtje meekregen. Ook in de nabij gelegen Restaurant "Caroussel Self-Service", worden enkele kleine zaken opgeknapt. 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Elise Vandam (woensdag, 12 februari 2014 21:29)

    Bellewaerde heeft dus duidelijk iets geleerd van de concurrenten!! Af en toe wat renoveren is nodig! Maar ik hoop dat ze de dringende opknapbeurten ook niet over het hoofd hebben gekeken?! :(