Nieuwe attractie Moviepark

We hebben er lang moeten op wachten, maar Moviepark onthulde gisteren hun nieuwe attractie voor het nieuwe pretparkseizoen. De nieuwe attractie wordt een met special effects, en wordt "uniek in de wereld" genoemd.. 


We hebben er lang moeten op wachten, maar Moviepark onthulde gisteren hun nieuwe attractie voor het nieuwe pretparkseizoen. De nieuwe attractie wordt een met special effects, en wordt "uniek in de wereld" genoemd. 

 

In deze gloednieuwe attractie worden de bezoekers meegenomen op een reis naar de prehistorie. Tijdens deze reis worden de bezoekers geconfronteerd met levensechte dinosaurussen, die met de nieuwste technieken tot leven komen. Met een enorm groot 360° scherm en 4D-effecten, zou deze expeditie erg realistisch overkomen.

 

De attractie zal zo'n 5 miljoen kosten, en wordt gebouwd in het gebouw van het voormalige "Movie Magic". In dit gebouw komen er 2 gelijkaardige zalen, die elk 30 bezoekers zullen aanbieden. De naam van de attractie werd nog niet bekend gemaakt..

Bron foto: Moviepark Germany

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    nathan (woensdag, 19 februari 2014 18:54)

    Leuk! Ben benieuwd een ga denk ik toch is proberen in movie park te geraken als hij geopend is