Werken in Walibi Belgium

Dat er in 2014 geen nieuwe attractie komt in Walibi Belgium was al lager bekend. Maar zoals in elk pretpark worden tijdens de winterperiode heel wat zaken onder handen genomen. Fans de Walibi ging op pad en maakte heel wat foto's omtrent de werken die momenteel in Walibi worden uitgevoerd...


Dat er in 2014 geen nieuwe attractie komt in Walibi Belgium was al lager bekend. Maar zoals in elk pretpark worden tijdens de winterperiode heel wat zaken onder handen genomen. Fans de Walibi ging op pad en maakte heel wat foto's omtrent de werken die momenteel in Walibi worden uitgevoerd. 

 

Onze tocht begint in de buurt van de attractie Dalton Terror, waar er momenteel heel wat graafwerken aan de gang zijn. Verder wordt de decoratie van de Walibi Final Show verplaatst. 

Op de achtbaan Weerwolf waren werkmannen aan het werk, we vermoeden dat het gaat om een onderhoud. Ook aan een andere leuke attractie waren er enkele werkzaamheden op te merken. Namelijk aan Buzzsaw! 

Het meest opmerkelijke werk was vooraan in het park te vinden, daar werd het gezellige terras van het restaurant "Café de Bruxelles" verwijderd. Wij hopen alvast dat het leuke terrasje terug komt, op warme zomerdagen was het gezellig vertoeven bij Café de Bruxelles.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Elise Vandam (donderdag, 20 februari 2014 22:38)

    Nu maken ze mij wel nieuwsgierig! Ben erg benieuwd, ik hoop alvast dat het terras van de Café Bruxelles opnieuw opbouwen, dat zou erg spijtig zijn, moest dat definitief verdwijnen..