Parc Asterix verhoogt ticketprijzen

Net zoals Europa-park en Phantasialand verhoogt ook Parc Asterix haar ticketprijzen dit jaar! Een toegangskaartje voor één persoon kost vanaf dit jaar 46 euro in plaats van 44 euro. Kinderen vanaf 3 jaar betalen vanaf nu 37 euro in plaats van 35 euro...


Net zoals Europa-park en Phantasialand verhoogt ook Parc Asterix haar ticketprijzen dit jaar! Een toegangskaartje voor één persoon kost vanaf dit jaar 46 euro in plaats van 44 euro. Kinderen vanaf 3 jaar betalen vanaf nu 37 euro in plaats van 35 euro. Allebei de ticketprijzen verhogen met 2 euro's. Bezoekers die gebruik willen maken van de nabij gelegen parking betaald ook dit seizoen nog steeds 10 euro. 

 

Parc Asterix opent dit jaar enkele nieuwe kinderattracties in het nieuwe themagebied: La Foret D'idéfix. Ook deze nieuwigheid kost het pretpark handen vol geld, en wordt dit jaar doorgerekend aan de bezoekers! 

 

Handige Tip: Mensen met een GoldenPass (Abonnement voor Bellewaerde & Walibi Belgium) kunnen één gratis bezoekje brengen aan het Franse pretpark Parc Asterix.


        Volwassene   Kinderen (3 - 11 jaar)
 Dag Ticket   46 euro   37 euro 
Seizoens Pass   94 euro   84 euro
Grote Familie   42 euro   33 euro
Handicap   36 euro   30 euro
Parking   10 euro    

Reactie schrijven

Commentaren: 0