Restaurant "Witte Paard" opnieuw geopend

Vandaag konden de eerste efteling bezoekers genieten van het opgefristte interieur van het restaurant "Witte Paard". Het restaurant dat nabij het sprookjesbos is gelegen, sloot enkele weken haar deuren voor een broodnodige opfrissing...


Vandaag konden de eerste efteling bezoekers genieten van het opgefriste interieur van het restaurant "Witte Paard". De eerste bezoekers werden vandaag verwelkomt op een rode loper. Er werd aandacht besteed aan een nieuwe betere inrichting van de zalen, waardoor de aanschuifrijen niet meer door elkaar hoeven te lopen bij drukke dagen. Tijdens de opknapbeurt werd er gebruik gemaakt om de volledige keuken op de schop te nemen, en een nieuwe te plaatsen met alle nodige moderne snufjes.

 

Ook de decoratie in het gezellige restaurant kreeg een grote beurt! In het plafond was een nieuw glas in lood te vinden. Er werden daarnaast ook heel wat nieuwe kroonluchters en andere specifieke objecten opgehangen in de typische oude stijl van Pieck in het restaurantje. Aan de buitenkant werd onder het oude logo, nieuwe 3D letters toegevoegd. Het happiness station en de toiletten zijn tijdens de restauratie niet aangepakt. 

 

De grootste aanpassing op de kaart is dat er vanaf heden ook sandwiches en broodjes te verkrijgen zijn in het "Witte Paard". 

 

Bron foto's: Eftelwesley

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Michael Debacker (zaterdag, 01 maart 2014 21:34)

  Prachtig gerestaureerd!

 • #2

  Elise Vandam (zaterdag, 01 maart 2014 21:35)

  Het is opnieuw een prachtig restaurantje geworden! :D

 • #3

  Heidi Versweyveld (zaterdag, 01 maart 2014 22:25)

  Ziet er prachtig uit :)

 • #4

  nathan gevaert (zondag, 02 maart 2014 14:47)

  Wauw, de opknapbeurt was echt nodig maar het ziet er nu wel super mooi uit!