Naam nieuwe attractie: The Lost Temple

De naam voor de nieuwe attractie in het pretpark Moviepark in Duitland werd vandaag uitgelekt. "The Lost Temple" wordt een attractie met special effects, en wordt "uniek in de wereld" genoemd. Met special effects en 360° beeldscherm, maken de bezoekers een trip naar de Prehistorie...

 


De naam voor de nieuwe attractie in het pretpark Moviepark in Duitland werd vandaag uitgelekt. The Lost Temple wordt een attractie met special effects, en wordt "uniek in de wereld" genoemd. 

 

In deze gloednieuwe attractie worden de bezoekers meegenomen op een reis naar de prehistorie. Tijdens deze reis worden de bezoekers geconfronteerd met levensechte dinosaurussen, die met de nieuwste technieken tot leven komen. Met een enorm grote tunnel, 360° scherm en 4D-effecten, zou deze expeditie erg realistisch overkomen.

 

De attractie zal zo'n 5 miljoen kosten, en wordt gebouwd in het gebouw van het voormalige "Movie Magic". In dit gebouw komen er 2 gelijkaardige zalen, die elk 30 bezoekers zullen aanbieden. De naam van de attractie werd nog niet bekend gemaakt.

Reactie schrijven

Commentaren: 7
 • #1

  Elise Vandam (donderdag, 06 maart 2014 20:19)

  Mooie naamkeuze aangezien dat je meegenomen wordt naar een mysterieuze tempel...

 • #2

  Michael Debacker (donderdag, 06 maart 2014 20:20)

  Goeie naam, ben benieuwd naar de attractie! :D

 • #3

  John (donderdag, 06 maart 2014 20:22)

  Mij maakt de naam nie écht uit.. Als de attractie maar boeiend is! Ik vind maar weinig links van de dino's naar de Temple..

 • #4

  Jasmien D. (donderdag, 06 maart 2014 20:36)

  Helemaal met je eens John, ik vind ook geen link... Maar ik denk dat alles wel duidelijk wordt wanneer we de attractie gaan ontdekken.. En meegezogen worden in het verhaal van deze nieuwe attractie!

 • #5

  Marieke van Zelm (donderdag, 06 maart 2014 20:40)

  Mooie naam. Van de zomer geweest. Vond het park erg tegenvallen.

 • #6

  pretparkfansite (donderdag, 06 maart 2014 20:43)

  Oei, das minder goed nieuws Marieke van Zelm! Welk(e) pretpark(en) doe je dan liever?

 • #7

  Marieke van Zelm (zaterdag, 08 maart 2014 16:13)

  Efteling,walibi, disney.
  Maar een echte aanrader is gardaland in italië!