Nieuwe attracties Belantis 2014

Tot grote verbazing van verschillende fans, komt er heel wat nieuwe attracties in het duitse pretpark. Met als pronkstuk (alweer) een nieuwe achtbaan! Deze achtbaan zal niet worden geplaatst in een nieuw themagebied, maar in het gebied waar in 2010 de achtbaan "Huracan" opende...


Tot grote verbazing van verschillende fans, komt er heel wat nieuwe attracties in het Duitse pretpark. Met als pronkstuk (alweer) een nieuwe achtbaan! Deze achtbaan zal niet worden geplaatst in een nieuw themagebied, maar in het gebied waar in 2010 de achtbaan "Huracan" opende. Deze nieuwe achtbaan zal speciaal ontworpen worden voor het pretpark, want deze is enkel toegankelijk voor kleine kinderen. Ouders komen er dus niet in! 

 

Naast de nieuwe achtbaan opent het Duitse pretpark ook nog voor de kinderen een autoparcours. Nog in het Reich der Sonnentempel wordt een speeltuin gebouwd met allerhande speeltuigen: Glijbanen, klimtoestellen, schommels,... Verderop in het Reich der Indianer wordt voor de allerkleinsten een treintje voorzien, de allerkleinsten kunnen hiermee een treinritje maken terwijl de ouders lekker uitrusten van een heftig ritje op één van de achtbanen. Met deze nieuwe attracties wordt het kinderaanbod van het park helemaal compleet. 

 

Er wordt heel wat geïnvesteerd voor de kleine bezoekers, om het familiale gevoel in het park te benadrukken. Sinds dit jaar kunnen kinderen onder de 6 jaar hun ook volledig uitleven in het Duitse pretpark. Wanneer deze attracties hun eerste bezoekers kunnen ontvangen is momenteel nog onduidelijk.

Reactie schrijven

Commentaren: 0