Ontwerp Indoor hal Drievliet

Een tijdje terug werd bekend gemaakt dat er in het Nederlandse pretpark "Drievliet" een nieuwe Indoor hal zal openen. Het gloednieuwe gebouw zal opgetrokken worden, op de plaats waar momenteel de huideige parkeerplaatsen gevestigd zijn. Wanneer de Rotterdamsebaan...


Een tijdje terug werd bekend gemaakt dat er in het Nederlandse pretpark "Drievliet" een nieuwe Indoor hal zal openen. Het gloednieuwe gebouw zal opgetrokken worden, op de plaats waar momenteel de huidige parkeerplaatsen gevestigd zijn. Wanneer de Rotterdamsebaan heraangelegd is, kunnen de werken pas echt beginnen en verhuist de parking van het park naar de overkant van de baan. Via een wandelbrug over de Rotterdamsebaan, zal het park gemakkelijk te bereiken zijn voor de bezoekers die hun wagen op de parking plaatsen. Deze nieuwe brug wordt eveneens een toegangsweg tot de nieuwe ingang! Want uit de nieuwe schetsen is duidelijk uit te maken, dat het park ook deze nieuwe hal zal gebruiken als nieuwe ingang! 

Bron foto's: Rapport

Reactie schrijven

Commentaren: 0