Talk- en Modeshow in Bellewaerde

Bellewaerde veranderde z'n huisstijl, en uiteraard moet de kledij van het personeel en de mascotte van het park volgen! Op vrijdag 14 maart stelt het West-Vlaamse pretpark de kledij voor aan de hand van een Talk- en Modeshow. Showbizz Bart zal de Talkshow rond de nieuwigheden in 2014...


Bellewaerde veranderde z'n huisstijl, en uiteraard moet de kledij van het personeel en de mascotte van het park volgen! Op vrijdag 14 maart stelt het West-Vlaamse pretpark de kledij voor aan de hand van een Talk- en Modeshow. Showbizz Bart zal de Talkshow rond de nieuwigheden in 2014 presenteren en in goeie banen leiden.

 

Bart zal eveneens ook de Modeshow presenteren, waarbij Cilou Annys (Miss België 2010) de nieuwe parkkledij zal voorstellen. Ook de bekende pretparkmascotte zal in een nieuw jasje gestopt worden, en wordt eveneens aanstaande vrijdag voorgesteld aan het grote publiek! 

 

De missie in Bellewaerde luidt: "het aanbieden van plezier en avontuur in een natuurlijke omgeving waar vrienden en familie samen authentieke en onvergetelijke momenten beleven". Om deze missie te kunnen waarmaken moet het parkpersoneel op een efficiënte wijze kunnen samenwerken. Tijdens een Teambuilding in de namiddag krijgen de seizoensmedewerkers de kans om samen het park op een andere manier te ontdekken. Op deze manier worden de personeelsleden naar de start van het nieuwe pretparkseizoen geloodst.

Bron: Bellewaerdefun

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Benjamin2 (dinsdag, 18 maart 2014 15:14)

    De medewerkers mogen op dieet om in het pak van de mascotte te passen!! :p