De Smurfen opweg naar Bobbejaanland

Het Belgische pretpark Bobbejaanland maakt zich klaar voor de komst van de bekende blauwe smurfjes. Het park mag zich vanaf dit pretparkseizoen als enigste in België thuishaven van De Smurfen noemen. De bezoekers zullen de blauwe vriendjes live aan het werk kunnen...


Het Belgische pretpark Bobbejaanland maakt zich klaar voor de komst van de bekende blauwe smurfjes. Het park mag zich vanaf dit pretparkseizoen als enigste in België thuishaven van De Smurfen noemen. De bezoekers zullen de blauwe vriendjes live aan het werk kunnen zien, en ontmoeten! 

 

Algemeen directeur Roland Kleve is alvast blij met de aanwinst: "Na enkele vruchtbare gesprekken met Peyo's familie kwamen we tot de conclusie dat een samenwerking voor beide partijen een goede zaak zou zijn. De Smurfen krijgen op deze manier een vaste ontmoetingsplaats voor de Belgische- en Internationale fans. De komst van de Smurfen naar Bobbejaanland sluit volgens het pretpark naadloos aan bij het karakter van 't plezantste land, waar show en entertainement centraal staan. De blauwe figuurtjes zullen het komende pretparkseizoen, elke dag aanwezig zijn met "meet & greets", en interactieve shows. Ook maken deze kindvriendelijke vriendjes graag tijd om op de foto te gaan met de bezoekers van het park. 

 

"We willen toch benadrukken dat er niet zal geraakt worden aan de geest die Bobbejaan Schoepen aan het pretpark gaf. We blijven Bobbejaanland, het is niet de bedoeling dat we "Smurfenland" worden. We ontvangen onze blauwe  vriendjes met open armen en zullen hen een mooie thuisbasis geven, helemaal in hun blauwe stijl" voegt Ronald Kleve nog toe.

 

Welke zone, of welke attracties er zullen omgedoopt worden in de smurfenwereld is nog onbekend.

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Elise Vandam (dinsdag, 18 maart 2014 17:43)

  Benieuwd welke attracties ze zullen omdopen! Misschien zal de nieuwe attractie in 2015, wel in het thema van de smurfen gestopt worden?!

 • #2

  michael (dinsdag, 18 maart 2014 17:46)

  Je zou wel eens gelijk kunnen hebben.. U wordt zowiezo op de hoogte gehouden :)

 • #3

  John (dinsdag, 18 maart 2014 18:32)

  Leuk voor de kinderen, maar ik ga niet voor de parkfiguren naar een pretpark.. Ik zie liever een nieuwe attractie!