Logo Plopsaqua is bekend

Vandaag werd het logo van Plopsaqua, het allereerste zwembad binnen de plopsa-group bekend gemaakt. Ook in dit logo, zijn het terug het typische lettertype dat terugkomt. Met de waterspetters op de achtergrond wordt je meteen gelinkt naar het...


Vandaag werd het logo van Plopsaqua, het allereerste zwembad binnen de plopsa-group bekend gemaakt. Ook in dit logo, zijn het terug het typische lettertype dat terugkomt. Met de waterspetters op de achtergrond wordt je meteen gelinkt naar het water in het toekomstige zwembad in Plopsaland DePanne. De Vikinghelm hoort bij het thema waarin het zwembad zich zal bevinden, het subtropisch zwembad in DePanne zal dan ook helemaal gethematiseerd worden in de wonderlijke wereld van Wickie de Viking.

 

De opening van het waterparadijs staat momenteel gepland in april 2015. Deze opening kan uiteraard nog aangepast worden, de werken kunnen vertraging oplopen door diverse omstandigheden! Het is dus voor de waterliefhebbers nog een jaartje wachten op de eerste plonsjes in het nieuwe zwembad. 

Commentaar schrijven

Commentaren: 8
 • #1

  Michael Debacker (dinsdag, 18 maart 2014 14:53)

  Prachtig! De bekende letters komen steeds terug, top! :D

 • #2

  Anja Janssens (dinsdag, 18 maart 2014 14:55)

  mooi

 • #3

  Elise Vandam (dinsdag, 18 maart 2014 14:56)

  Prachtig!

 • #4

  John (dinsdag, 18 maart 2014 14:57)

  Heel mooi logo, maar ik had toch liever een ander thema gezien! Wat zal plopsa doen, als Wickie niet meer populair is, en niet meer wordt uitgezonden?? :(

 • #5

  Benjamin2 (dinsdag, 18 maart 2014 15:13)

  Mooi in z'n eenvoud! Ik had iets spectaculairders verwacht..

 • #6

  Lukas Vanthuyne (dinsdag, 18 maart 2014 15:34)

  Mooi! Waar is de sneeuw?

 • #7

  Suzanne Langens (dinsdag, 18 maart 2014 17:04)

  Mooi, eigen karakter en toch passend bij de rest!

 • #8

  Niek Joosten (dinsdag, 18 maart 2014 18:31)

  Kei gaaf !!!!