"Halvar" nieuwe naam voor de Coaster

Vandaag werd er een hele leuke foto gepubliceerd via de facebookpagina van "Plopsa", waarbij de vernieuwing van de Coaster in Plopsa Coo helemaal duidelijk wordt. Zoals al eerder vermeld zou deze achtbaan in de wereld van Wickie de Viking getransformeerd worden.. 


In de loop van deze namiddag werd er een hele leuke foto gepubliceerd op de facebookpagina van "Plopsa", waarbij de vernieuwing van de Coaster in Plopsa Coo helemaal duidelijk wordt. Zoals al eerder geweten zou deze achtbaan getransformeerd worden in de wereld van Wickie de Viking.. Dit is de tweede achtbaan in Plopsa Coo die volledig in de stijl van Wickie de Viking gedecoreerd is. Enkele jaren geleden opende het park de spinningcoaster "Vicky The Ride", maar vanaf dit pretparkseizoen kun je ook achteraan in het park Wickie de Viking terug vinden met de gerenoveerde achtbaan. Deze coaster krijgt als nieuwe naam: "Halvar", dat maakte plopsa vandaag ook bekend via de sociale media. Het Waalse pretpark en de vernieuwde achtbaan "Halvar" zijn terug te bezoeken vanaf 5 April.

Foto: "Plopsa"

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Elise Vandam (vrijdag, 21 maart 2014 19:18)

  Leuk Leuk, natuurlijk staat PlopsaCoo terug op de planning met ons abonnement! :D

 • #2

  Benjamin2 (vrijdag, 21 maart 2014 19:23)

  Wat een saaie naam! Wickie the coaster, en nu Alvar the coaster??
  Wickie wordt nu overal toegepast, het zal een grote bestelling geweest zijn bij de firmas die deze decoraties moesten maken!!

 • #3

  John (vrijdag, 21 maart 2014 20:07)

  Heerlijk! (Alweer) Super mooi gemaakt! Super Plopsa!

 • #4

  Matthias Daelemans (vrijdag, 21 maart 2014 21:08)

  Wickie the Coaster? Dat ken ik niet...

 • #5

  Kenny B. (vrijdag, 21 maart 2014 21:23)

  Mooi geworden dat station! Zou er ook iets leuks met de trein zijn gebeurt?? Zou het helemaal af maken! Ik hoop alvast dat het traject nog steeds door de groene natuur rijdt..