Werking interactieve beelden Pirana

Zoals we al eerder bekend hadden gemaakt onderging de waterattractie Pirana in de Efteling een groot onderhoud. Waarbij de attractie zelf, en de omgeving voor een groot deel opgeknapt werd. Er werden ook heel wat nieuwigheden geplaatst zoals interactieve beelden...


Zoals we al eerder bekend hadden gemaakt onderging de waterattractie Pirana in de Efteling een groot onderhoud. Waarbij de attractie zelf, en de omgeving voor een groot deel opgeknapt werd. Er werden ook heel wat nieuwigheden geplaatst zoals interactieve beelden. Daarover werd de afgelopen week heel wat meer duidelijk... De bedoeling is dat de bezoekers die zich op een wandelpad bevinden, de bezoekers in de attractie extra nat kunnen maken. Dat kunnen ze door middel van hun hand in de mondopening van het beeld te plaatsen, zo worden de "goden" langs de attractie verzocht om water te spuwen richting de rivier waarop de boten van Pirana varen. Dit gebeuren maakt een borrelend geluid, om de spanning van de bezoekers nog wat op te drijven.. Pas daarna wordt het water richting de boten gespuwd, en worden enkele van de attractiebezoekers extra nat. 

 

Maar let op! Met het drukken op de knop neem jezelf ook een risico.. De draak die bovenop de goden waakt haalt graag grapjes uit, en zou wel eens durven naar jezelf spuwen! Deze interactieve beelden zijn te vinden op verschillende plaatsen rondom de waterattractie: De laatste bocht van Pirana tegenover Bob en aan de achterzijde van de attractie langs het pad van Joris en de draak naar Fata Morgana.

 

Deze opgeknapte attractie en de nieuwe interactieve elementen kun je vanaf 1 April zelf ontdekken in het Nederlandse pretpark de Efteling.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Elise Vandam (woensdag, 26 maart 2014 22:05)

    Dat extra'tje met die draak vind ik mega tof!! :D

  • #2

    Benjamin2 (woensdag, 26 maart 2014 22:25)

    Prachtige beelden! wordt erg leuk om de attractiegebruikers te plagen!