Tickets Toverland 10 procent duurder

De ticketprijzen van Toverland in Sevenum zijn dit jaar met zo'n 10 procent gestegen tegenover verleden jaar. Een Toverlandticket kost voor iedereen die groter is dan 1.20 meter kost vanaf dit jaar 24,50 euro. Attractiepark Toverland wil met deze prijsverhoging de miljoeneninvestering van 2013 terugverdienen...


De ticketprijzen van Toverland in Sevenum zijn dit jaar met zo'n 10 procent gestegen tegenover verleden jaar. Een Toverlandticket kost voor iedereen die groter is dan 1.20 meter kost vanaf dit jaar 24,50 euro. Attractiepark Toverland wil met deze prijsverhoging de miljoeneninvestering van 2013 terugverdienen, het park opende toen onder meer het nieuwe thema gebied "De Magische Vallei" met tal van nieuwe attracties voor een kostenplaatje van 14 miljoen euro. Vorig jaar werd het park bezocht door zo'n 621.000 bezoeker, het Nederlandse pretpark zou dit jaar graag doorgroeien richting 650.000 bezoekers per jaar. Komende zaterdag gaat het pretparkseizoen officieel van start in Toverland, en zijn alle attracties terug geopend. 

 

Toverland is in vergelijking met andere pretparken in de Benelux erg goedkoop. Voor wie de tickets online besteld, kan genieten van 3 euro korting. Een magisch toegangskaartje tot het park kost via de Toverlandwebsite slechts 22 euro.

 

 

Hieronder heb je een overzicht van alle ticketprijzen voor 2014 in Toverland.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    John (woensdag, 26 maart 2014 22:06)

    Vind ik persoonlijk niet zo erg van Toverland! Is en blijft één van de goedkoopste pretparken in de buurt met degelijke attracties!!