Chiapas ontvangt eerste bezoekers

We hebben er lang moeten op wachten maar vandaag mochten de eerste bezoekers (Pré-opening) de langverwachte waterattractie Chiapas ontdekken in het Duitse preptark Phantsialand. De eerste reacties zijn alvast heel positief, ook wij popelen om deze attractie te testen...


We hebben er lang moeten op wachten maar vandaag mochten de eerste bezoekers (Pré-opening) de langverwachte waterattractie Chiapas ontdekken in het Duitse preptark Phantsialand. De eerste reacties zijn alvast heel positief, ook wij popelen om deze attractie te testen.

 

Deze nieuwe waterattractie heeft 3 afdalingen, waarvan één achterwaarts en heeft een helling van 53°. Waarmee dit de steilste afdaling is in een boomstamattractie ter wereld. Deze nieuwe attractie werd gebouwt net naast de achtbaan Colorado Adventure. Deze nieuwe attractie telt 29 boten, waar telkens 6 personnen kunnen plaats nemen. De vaartijd bedraagt zo'n 6 minuten!!

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Nathan Gevaert (zondag, 30 maart 2014 21:48)

  ben vorig jaar naar phantasialand geweest dus ik vrees niet dat ik er snel terug zal komen maar ja ik ga zien :)

 • #2

  Elise Vandam (zondag, 30 maart 2014 21:50)

  Zal van mij ook wel nog een eindje duren vrees ik :p Twee jaar terug geweest, en het geld groeit nu eenmaal niet op mijn rug :(

 • #3

  John (zondag, 30 maart 2014 21:55)

  Deze zomer ben ik van de partij! Het zal wel aanschuiven worden!!! :(

 • #4

  John (maandag, 31 maart 2014 23:00)

  Helemaal klaar om deze zomer naar Phantasialand te trekken!!!

 • #5

  Sara (dinsdag, 22 april 2014 00:27)

  Ben vorige week "Chiapas" gaan testen! Mooi decor, leuke ride, maar wel erg jammer van de enorme aanschuifrij (95 minuten!).
  De afdaling is superleuk, maar voor de rest is de baan behoorlijk gewoontjes.