Nieuwe waterattractie Juli 2014

Vandaag opende Boudewijn Seapark net zoals vele andere seizoenspretparken opnieuw haar deuren. Tot en met 28 september kunnen kinderen in het park terecht voor een dolfijne dag. Na een succesvol jubileum jaar investeert Boudewijn Seapark maar liefst 1 miljoen euro in een nieuwe attractie...


Vandaag opende Boudewijn Seapark net zoals vele andere seizoenspretparken opnieuw haar deuren. Tot en met 28 september kunnen kinderen in het park terecht voor een dolfijne dag. Na een succesvol jubileum jaar investeert Boudewijn Seapark maar liefst 1 miljoen euro in een nieuwe attractie. Bobo's Aquasplash, wordt een waterattractie met een oppervlakte van 1100 vierkante meter en komt op de plaats van de vroeger een roofvogelshow. 

 

Met Bobo's Aquasplash wil het belgische pretpark het maritieme thema verder uitbouwen . De nieuwe attractie omvat 4 hoge en 4 kleine waterglijbanen. Daarnaast vind je er nog diverse waterspuiten, katrollen,... Dat allemaal in een bad met zo'n 30 cm diep water. Rondom deze attractie wordt een ligweide aangelegd met uitzicht op de vijver in het park. Uitstekend voor de mama's en de papa's, terwijl de kinderen lekker ravotten op de nieuwe attractie. De opening staat gepland begin Juli 2014. 

 

Naast de nieuwe attractie, stelt het park een nieuwe zeeleeuwenshow voor en verwacht het park een geboorte van 3 nieuwe zeehonden. Het is al sinds 2008 geleden dat er nog een zeehondenpup werd geboren in Boudewijn Seapark.

Foto: Boudewijnseapark.be

Reactie schrijven

Commentaren: 0