Bellewaerde bouwt Quarantaineverblijf

Het West-Vlaamse pretpark Bellewaerde is nog maar net open voor het nieuwe seizoen, en alweer zijn er graafwerken gespot. De graafwerken werden afgelopen week gestart, net naast het Palendorp, de houten speeltuin in het Kidspark. Daar wordt ondermeer een Quarantaineverblijf gebouwd...


Het West-Vlaamse pretpark Bellewaerde is nog maar net open voor het nieuwe seizoen, en alweer zijn er graafwerken gespot. De graafwerken werden afgelopen week gestart, net naast het Palendorp, de houten speeltuin in het Kidspark. Daar wordt ondermeer een Quarantaineverblijf gebouwd, een minidierenkliniek wordt het door Bellewaerde beschreven. Deze kleine nieuwigheid is broodnodig, omdat het park de voorbije jaren flink geïnvesteerd heeft in het uitbreiden van het dierenaanbod. En om de dieren goed te kunnen blijven opvolgen en eventueel te verzorgen. Dit jaar verwacht het park nog de komst van enkele met uitsterven bedreigde Amoerluipaarden. 

Foto's: Bellewaerde

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Claude Vanhove (maandag, 14 april 2014 21:05)

    Leuk