Succesvolle paasperiode voor Toverland

Vandaag werden ook de eerste cijfers uit het Nederlandse pretpark Toverland bekend gemaakt. Het park opende al op 29 maart 2014, dat was één week vroeger dan de meeste andere seizoenspretparken in de Benelux. Het park blikt tevreden terug op de afgelopen paasperiode...


Vandaag werden ook de eerste cijfers uit het Nederlandse pretpark Toverland bekend gemaakt. Het park opende al op 29 maart 2014, dat was één week vroeger dan de meeste andere seizoenspretparken in de Benelux. Het park blikt tevreden terug op de afgelopen paasperiode. Ondanks het recent gebouwde themagebied "De Magische Vallei" nog niet geopend was, ontving het park maar liefst 3 keer zoveel bezoekers als dezelfde periode vorig jaar! Volgens het park hebben ze deze opmerkelijke stijging te danken aan het prachtige voorjaarsweer de afgelopen weken. 

 

Het Nederlandse pretpark opent dit jaar geen grote nieuwigheid, maar bouwt in de Magic Forest momenteel wel aan een kleine toevoeging "Het Bruishuisje".. In het huisje kun je binnenkort jou eigen "Toverdrankje" of frisdrank tappen! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0