Nieuw Indoor pretpark op Heizelvlakte

Compagnie Des Alpes bouwt een nieuw indoorpretpark op De Heizel in Brussel, dat werd gisteren bekend gemaakt op de voorstelling omtrend de nieuwe plannen van de Heizel. Het pretpark zal het thuisland worden van het bekende figuurtje Robbedoes. Dit indoor pretpark ligt in handen van de...


Indoor Pretpark

Compagnie Des Alpes bouwt een nieuw indoor pretpark op De Heizel in Brussel, dat werd gisteren bekend gemaakt op de voorstelling omtrent de nieuwe plannen van de Heizel. Het pretpark zal het thuisland worden van het bekende figuurtje Robbedoes. Dit indoor pretpark ligt in handen van de franse pretparkgroep Compagnie Des Alpes, deze groep heeft ook ander andere Walibi en Bellewaerde onder haar vleugels. Wanneer de opening plaats vind is nog niet bekend, men voorziet de opening rond 2021.

 

Mini-Europa

Volgens de plannen die gisteren werden voorgesteld zou Mini-Europa kunnen blijven bestaan. Het park zou gerenoveerd worden en Euroville gaan heten..

 

Océade

Voor het subtropisch zwembad Océade ziet de toekomst er minder rooskleurig uit. Het zwembad wordt niet opgenomen in de plannen van de Heizel en zal dus één van de komende jaren verdwijnen uit Brussel. 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Andreas G DK (zaterdag, 26 april 2014 14:55)

  oceade moe blijve

 • #2

  nathan (zaterdag, 26 april 2014 19:42)

  Wel leuk dat ze een indoor pretpark gaan openen, maar ik denk niet dat het veel gaat worden eerlijk gezegd, ik ben al wel blij dat mini-Europa blijft maar oceade moet idd blijven!

 • #3

  John (zondag, 27 april 2014 16:11)

  Wie heeft dat in zijn hoofd gehaald?! Océade mag niet verdwijnen!!! Waarom een indoorpretpark bouwen? Dat gaat toch niet veel bezoekers opbrengen vrees ik...