Zeehondje geboren in Boudewijn Seapark

Op moederdag, 11 mei 2014 werd in Boudewijn Seapark een zeehondje geboren. De pup kwam bij zonsopgang ter wereld. Om de rust van de pup en de moeder niet te verstoren, kunnen de verzorgers het geslacht van het nieuwe zeehondje niet van heel dichtbij zien. Ze vermoeden dat ...


Op moederdag, 11 mei 2014 werd in Boudewijn Seapark een zeehondje geboren. De pup kwam bij zonsopgang ter wereld. Om de rust van de pup en de moeder niet te verstoren, kunnen de verzorgers het geslacht van het nieuwe zeehondje niet van heel dichtbij zien. Ze vermoeden dat de pup een meisje is. Daarom krijgt het zeehondje de voorlopige naam Conchita: Een vrouwtje met harige vacht. 

 

Moeder Celia (25 jaar oud) en de pasgeboren pup stellen het goed en zijn te bewonderen in de zeehondenlagune in het midden van Boudewijn Seapark. 

 

Het was al sinds 2008 geleden dat er nog eens een zeehondje werd geboren in het Belgische pretpark. Boudewijn Seapark telt nu 8 zeehonden: 3 mannetjes, 4 vrouwtjes en 1 pup. Deze maand verwacht het park nog 2 geboortes in het zeehondenlagune!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Elise Vandam (maandag, 12 mei 2014 18:05)

    Cutie! <3 :)

  • #2

    Sabine Desodt (maandag, 12 mei 2014 18:17)

    ooooooooo gaan we komen bezien binnenkort ze xx