Grootste supporter van de Rode Duivels

De Rode Duivels zijn zonet vertrokken richting Brazilië, maar ondertussen brengt het voetbal een tweestrijd met zich mee in Bobbejaanland. Als Nederlander in hart en nieren staat directeur Roland Kleve achter "zijn" Oranje. Terwijl attractie King Kong- voor de gelegenheid in een rood...


De Rode Duivels zijn zonet vertrokken richting Brazilië, maar ondertussen brengt het voetbal een tweestrijd met zich mee in Bobbejaanland. Als Nederlander in hart en nieren staat directeur Roland Kleve achter "zijn" Oranje. Terwijl attractie King Kong- voor de gelegenheid in een rood shirt gehesen- met z'n 12.5 meter hoogte ongetwijgeld de grootste supporter van de rode duivels is. Benieuwd wie zijn shirt als eerste terug aan de haak moet hangen.. 

 

Omdat de Duivels niet genoeg aangemoedigd kunnen worden, kreeg King Kong voor het WK een op maat gemaakt rood voetbalshirt aangemeten, waar zo'n 60 meter stof en 50 naai- en pasuren aan te pas kwamen. Het shirt aantrekken nam 2 uur in beslag.

 

"Het WK leeft duidelijk bij de Belgen, dat merk ik hier in Bobbejaanland meer dan genoeg: de aankleding van King Kong is er maar één voorbeeld van. Als Nederlander is het dan ook mijn plicht om tussen het Belgische supportersgejoel Oranje te verdedigen. Tjah, Nederlanders staan nu eenmaal bekend om de Oranjegekte.. We zien op de grasmat wel wie de sterkste is"! Aldus Roland Kleve.

Reactie schrijven

Commentaren: 0