Bobsleebaan wordt vervangen

Gisteren vond de allereerste fandag in Toverland plaats, tijdens de speech en vragenuurtje kwam dit nieuwtje uit. De Woudracer, een elektrisch aangedreven bobsleebaan zal na het zomerseizoen gesloopt worden. Afgelopen winter investeerde het park nog massaal veel geld in de...


Gisteren vond de allereerste fandag in Toverland plaats, tijdens de speech en vragenuurtje kwam dit nieuwtje uit. De Woudracer, een elektrisch aangedreven bobsleebaan zal na het zomerseizoen gesloopt worden. Afgelopen winter investeerde het park nog massaal veel geld in de renovatie van de attractie, maar dat blijkt nu dat dit verloren moeite was. 

 

Fans hoeven echter niet te treuren, er komt meteen een plaatsvervanger, een vergelijkbare bobsleebaan met ongeveer dezelfde lay-out, maar wel met nieuwere wagentjes, nieuwere technieken, een mooiere omgeving en een betere afwerking. 

 

Ook de wachtrij zal worden aangepakt, al betekend dat niet dat de extreem lange wachtrijen tot het verleden zullen behoren! Daarvoor is de capaciteit voor een bobsleebaan nu eenmaal te laag. "Door te kiezen voor een nieuwe Bob, accepteren we dat die wachtrij een probleem zal blijven" aldus Directrice Caroline Kortooms.

Bron: Looopings

Foto: Pretwerk.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Laurens Deblock (zondag, 15 juni 2014 13:26)

    Mooizo! :)

  • #2

    Michael Debacker (zondag, 15 juni 2014 13:32)

    Die was inderdaad aan vervanging toe!