Ratatouille ontvangt eerste bezoekers

Ondanks deze miljoenen attractie in Disneyland Paris pas op 10 Juli 2014 opent, kregen enkele geluksvogels de unieke kans om deze nieuwe attractie te bezoeken. De eerste bezoekers waren alvast laaiend enthousiast over de gloednieuwe trekpleister, het totaal plaatje kostte het...

 


Ondanks deze miljoenen attractie in Disneyland Paris pas op 10 Juli 2014 opent, kregen enkele geluksvogels de unieke kans om deze nieuwe attractie te bezoeken. De eerste bezoekers waren alvast laaiend enthousiast over de gloednieuwe trekpleister, het totaal plaatje kostte het park zo'n 150 miljoen euro. 

 

Vanaf 10 Juli 2014 staat de compleet nieuwe attractie voor elke bezoeker op de (menu)kaart van Disneyland: Ratatouille: "The Adventure". Een smaakvol avontuur, uitgeserveerd in het Walt Disney Studio's Park. Deze culinaire sensatie, bereid met de meest moderne technieken, dompelt je onder in een unieke ervaring waarvan je snorharen reht overeind gaan staan! Je krimpt tot de grootte van een rat en treedt in het spoor van Rémy, in het gerenommeerde restaurant "Chez Gusteau". Vanaf de daken van Parijs beland je midden in de razend drukke keukens, schiet je via de koeling richting de restaurantzaal en probeer je de jagende blikken van de chef-kok Skinner te ontwijken. Al links en rechts wegduikend met je vliegensvlug je weg vinden door dit verrukkelijke Disney-avontuur, een attractie om je vingers van af te likken!

 

Onride Ratatouille:

Reactie schrijven

Commentaren: 0