Eerste tests met water in Plopsaqua

Vandaag werd er in Plopsaqua, het allereerste subtropisch zwemparadijs in Plopsaland De Panne, voor het eerst getest met water. Om het allemaal wat officiëler te maken, namen ontwerper Teichman en Miss België Laurance Langen de eerste duik...


Vandaag werd er in Plopsaqua, het allereerste subtropisch zwemparadijs in Plopsaland De Panne, voor het eerst getest met water. Onder andere werdt het golfslagbad getest, maar ook de wildwaterbaan werd voor het eerst uitgeprobeerd. Om het allemaal wat officiëler te maken, namen ontwerper Teichman en Miss België Laurance Langen de eerste duik.

 

Deze namiddag vonden in Plopsaqua de eerste tests met water plaats. Momenteel wordt er nog hard gewerkt op de werf van het eerste subtropisch zwembad, dat in op zondag 22 maart 2014 opent! In het 25 meter-bad is men zo pas begonnen met de betegeling van de grond en de wanden. Ook werden de eerste constructies geplaatst voor de playzone, waar kleine glijbanen en andere waterspeeltuigen worden geplaatst voor de aller kleinste waterratjes. De glijbanen worden op de werf ter plaatse in elkaar gezet en gemonteerd. Ondertussen gaat de bouw van het zwembad constant verder. 

 

Sinds gisteren kun je op de website van Plopsaqua een klok bekijken, op deze klok wordt afgeteld naar de allereerste duik in het gloednieuwe zwemparadijs. Op de toegangsprijzen en de prijs voor abonnementen is nog even afwachten.

Foto's: Plopsa

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Laurens Deblock (vrijdag, 27 juni 2014 16:34)

    Gaat vlot vooruit daar :)

  • #2

    Benjamin (vrijdag, 27 juni 2014 16:41)

    Ik hoop dat de wildwaterbaan enkele leuke stukken heeft! Ik verlang al zo hard, om mijn eerste plons te maken, mijn eerste slide te doen in Plopsaqua!