Opening Bobo's Aquasplash 15 Juli 2014

Vanaf dinsdag 15 juli opent Boudewijn Seapark de gloednieuwe waterattractie Bobo's AquaSplash. Dit prachtig gethematiseerde waterpark is 1100 vierkante meter groot en heeft 4 grote en 4 kleine waterglijbanen, waterspuiten, katrollen,... Rond Bobo's AquaSplash is een groene ligweide geïnstalleerd met ligstoelen en gratis wifi. Het pretpark...


Vanaf dinsdag 15 juli opent Boudewijn Seapark de gloednieuwe waterattractie Bobo's AquaSplash. Dit prachtig gethematiseerde waterpark is 1100 vierkante meter groot en heeft 4 grote en 4 kleine waterglijbanen, waterspuiten, katrollen,... Rond Bobo's AquaSplash is een groene ligweide geïnstalleerd met ligstoelen en gratis wifi. Het pretpark wil op termijn het hele domein meer thematiseren in de maritieme stijl. Dit nieuwe waterpark is de eerste stap in deze richting. 

 

Bobo's AquaSplash is niet alleen een aanwinst voor Boudewijn Seapark, maar ook voor groot Brugge. Nergens anders in de omgeving is een openlucht zwembad aanwezig. Abonnees en bezoekers zijn nu reeds enthousiast over de nieuwe attractie.

 

Foto: www.arteswoudenberg.be


Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Laurens Deblock (woensdag, 09 juli 2014 22:51)

  Super! Nu enkel nog hopen op mooi weer! :D

 • #2

  Newsriders (donderdag, 10 juli 2014 12:58)

  No photo of the construction site at the park ?

 • #3

  michael (donderdag, 10 juli 2014 20:04)

  Hi, Thanks Newsriders, we placed now a picture of the site at the park.