Bezoekers ontsnappen aan vallend decorstuk

Bezoekers aan de Stoomcarrousel zijn gisteren middag ontsnapt aan een gedeelte van één van de pilaren, dat spontaan naar beneden kwam vallen. Het zware decorstuk kwam op een stoel terecht die door een bezoeker net opzij was gezet om aan de betreffende tafel plaats te nemen...


Bezoekers aan de Stoomcarrousel zijn gisteren middag ontsnapt aan een gedeelte van één van de pilaren, dat spontaan naar beneden kwam vallen. Het zware decorstuk kwam op een stoel terecht die door een bezoeker net opzij was gezet om aan de betreffende tafel plaats te nemen. Iedereen kwam met de schrik vrij. 

 

Hoe het kon gebeuren dat het dikke houten pilaargedeelte naar beneden kwam zetten is niet bekend. De betreffende gedeeltes zitten normaal gesproken bevestigd middels ophanghaken, zoals op onderstaande foto te zien is. Het aanwezige personeel had overigens niets meegekregen van de harde klap. Nadat het voorval gemeld was, werd het betreffende decorstuk meegenomen waarna de rest van de pilaar werd ontmanteld om verder omvallen te voorkomen. 

Bron + Foto's: Vijzintuigen.nl


Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Louis (maandag, 14 juli 2014)

    Zou wat geweest zijn, moest er een bezoeker geraakt zijn... Zo'n dinges mogen niet gebeuren, gelukkig zijn er geen gewonden!

  • #2

    Elise Vandam (maandag, 14 juli 2014 19:28)

    Al een geluk dat er geen bezoekers geraakt zijn! :o