Fijne Zomer in Toverland

Wil je deze zomer genieten van exotische live muziek, rieten rokjes en tropische cocktails? Daarvoor hoef je niet naar Brazilië! Attractiepark Toverland organiseert namelijk vijf swingende midzomeravonden. Het park is op die avonden zelfs open tot 23 uur! Nieuw deze zomer is...


 

Magische Midzomeravonden  

Een bezoek aan Toverland is tijdens de Midzomeravonden op 23 en 30 juli en 6, 13, 20 augustus nog leuker! Vanaf 19 uur is er overal in het park live entertainment. Een rondtrekkende Caribische brassband die je heupen laat wiegen.

 

Even uitrusten? Neem een koel drankje op een van de drie zonnige terrassen, proef de zomerse Hawaii-burger en geniet van exotische muziek en dans. In het griekse themagebied rond Troy kun je zelfs Gyros eten. Als het park is gehuld in                                                  duisternis sluiten we de avond op spectaculaire wijze rond                                                  23 uur af met een betoverende vuurwerkshow!

Nieuw: High diving show Legend of the Pearl

Op 19 juli gaat in Attractiepark Toverland de nieuwe spectaculaire duikshow "Legend of the Pearl" in première. Vijf heldhaftige duikers stellen zichzelf op de proef in een spannende zoektocht naar een bijzondere parel. Daarbij maken ze spectaculaire sprongen van wel 25 meter hoogte! 

 

Deze show wordt van zaterdag 19 juli tot en met zondag 24 augustus dagelijks opgevoerd tegenover de ingang van de Troy area. Afhankelijk van de drukte en openingstijden van het park zijn er drie of vier shows per dag: om 13, 15, 17 uur en tijdens de Midzomeravonden ook een vierde keer om 20 uur.


Bron: Toverland.nl


Reactie schrijven

Commentaren: 0