Summer Nocturnes Bellewaerde

Bellewaerde is op zaterdag extra lang open! Op zaterdag 26 juli, 2, 9, 16 en 23 augustus 2014 kunnen jullie nog langer uitleven in het Ieperse pret- en dierenpark. Want het park is dan open van 10 tot 22 uur. Op deze zaterdagen van Summer Nocturnus zijn er ook acts en shows...


Bellewaerde is op zaterdag extra lang open! Op zaterdag 26 juli, 2, 9, 16 en 23 augustus 2014 kunnen jullie nog langer uitleven in het Ieperse pret- en dierenpark. Want het park is dan open van 10 tot 22 uur. Op deze zaterdagen van Summer Nocturnes zijn er ook acts en shows:

 

Los Piccolocos

Een knotsgek duo, de ene op stelten, de ander met beide voeten op de grond. Ze bewegen zich met een hotel trolley tussen de mensen in de straat. Los Piccolocos brengt een unieke combinatie van publieksinteractie, waanzinnige circustechnieken en absurd vernuft. 

 

Luminescent Duo

Als de avond valt komt dit lichtgevende duo in actie. Een jongleur en een steltenloper geven het beste van zichzelf tijdens een verlichtende act met hoogstaand jongleer choreografieën. 

 

Faboulus Fish

Een koninginnenvis schittert goud, oranje en roze. Haar vinnen bewegen in de wind als ware zij onder water. Haar twee kleine visjes ontdekken het leven aan land en proberen de mensheid de kunst van het zwemmen aan te leren. 

 

The Fairy And The Trees

Hoog boven het publiek speelt de wind een magische dans met de bomen. Langzaam komen ze in beweging en verschijnen exotische figuren op stelten. Je wandelt als publiek door het mysterieuze bos dat zij samen vormen. Misschien kom je wel de groene fee tegen die de bomen heeft betoverd met haar rustgevende klanken. Sensueel en elegant brengt dit groene gezelschap de magie van de natuur terug.

 

Fire Show

Tijdens de adembenemende vuurshow voel je de warmte van de vlammen wel heel dichtbij. Flitsende acts en vurige effecten wisselen elkaar in sneltempo af. Niet te missen dus! Deze vuurshow start tijdens de Summer Nocturnes om 22 uur op het Mexicoplein.Reactie schrijven

Commentaren: 0