Nieuwe Aquanura Teaser-show in de ochtend

Bezoekers van de Efteling kunnen voortaan ook in de ochtend genieten van een 2,5 minuut durende teaser show die ze enthousiast moet maken om ook de avondvoorstelling te gaan bekijken. Ruim 2 jaar nadat Aquanura in première is gegaan, kan men nu ook bij binnenkomst in het park genieten van een 2,5 minuut durende show...


Bezoekers van de Efteling kunnen voortaan ook in de ochtend genieten van een 2,5 minuut durende teaser show die ze enthousiast moet maken om ook de avondvoorstelling te gaan bekijken. Ruim 2 jaar nadat Aquanura in première is gegaan, kan men nu ook bij binnenkomst in het park genieten van een 2,5 minuut durende show. De teaser show moet de gearriveerde gasten in het park enthousiast maken voor de 3e grootste watershow van de wereld zodat ze ook in de avond een mooie ervaring aan hun bezoek kunnen toevoegen. De teaser wordt iedere dag gedraaid van 9:00 tot 12:00 en is vanaf het Dwarrelplein, Fata Morgana en het pad langs de Steenbok/Pandadroom te zien. De steenbok en theater vlonder zijn niet opengesteld om de mini-show te kunnen bekijken. Na iedere show wordt zowel in het Nederlands als in het Engels vermeld dat het 's ochtends slechts gaat om een voorproefje en dat in de avond de 4 kikkers de rustige vijver omtoveren in een nog groter spektakel van water, muziek, licht en vuur. In de show komen alle effecten aan bod op het vuur (en het licht) , weliswaar niet op het volste vermogen waardoor het echte waterspektakel nog altijd pas in de avond te zien is. Voor de teaser show is speciale muziek gecomponeerd en opgenomen dat in tegenstelling tot beide avondshows geen relatie heeft met attracties,sprookjes of gebieden uit het park. Of de muziek ook wordt uitgebracht is nog niet bekend.


Bron: Efteling


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Benjamin (dinsdag, 22 juli 2014 07:35)

    Ik hou van deze show! Leuk dat ze nu ook de bezoekers laten kennis maken met deze leuke show bij het binnenkomen van het park!