Nieuwe details nieuwe achtbaan 2015

Hansa Park onthult nieuwe details over Karnan, de aangekondigde nieuwe achtbaan die zal openen in 2015. Hierbij worden de eerste cijfers bekend gemaakt: De hoogte van de achtbaan zal 73 meter worden. De toren van de attractie Kärnan is zelfs nog iets hoger. De volledig...


Hansa Park onthult nieuwe details over Karnan, de aangekondigde nieuwe achtbaan die zal openen in 2015. Hierbij worden de eerste cijfers bekend gemaakt: De hoogte van de achtbaan zal 73 meter worden. De toren van de attractie Kärnan is zelfs nog iets hoger.

De volledig nieuwe achtbaan in Hansapark wordt gebouwd door Gerstlauer, en zal openen in de loop van 2015, hiermee zal hij een van de hoogste achtbanen in Duitsland zijn. Met een hoogte van 73 meter (met de lift) is hij even hoog als de Silver Star in Europa-Park.

Nog hoger en daarmee het hoogste gebouw in het gehele Hansa-Park is de toren van Kärnan met een hoogte dat ongeveer 79 meter moet bedragen. Het volledige verhaal van de attractie en thematisatie zal pas klaar zijn in 2016. De baan zal een darkride gedeelte hebben, een verticale lift en een verticale drop. Iets om naar uit te kijken dus!

 


Bron: Karnan


Reactie schrijven

Commentaren: 0